KUSADASI HILVARENBEEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 893 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kusadasi Hilvarenbeek. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 21:36 Kleine en grote kapsalon besteld, beiden in aparte bak je kunt zo niet zien welke de grote of kleine is en bijna geen verschil in portie even gewogen op weegschaal terwijl je er wel 1€ extra voor moet betalen, pizzas zijn lekker maar al redelijk koud
18 feb 2024 om 21:59 Voor een kleine kapsalon was het een royaal portie. Rijkelijk met veel kaas. Jammer dat het vlees niet kruidig was, en geen sambal. Misschien was hij het vergeten. Dit is niet wat ik van hun gewend ben.
7 feb 2024 om 21:07 Disappointing! I got a completely different order of pasta and shawarma is not the same as it was described
2 feb 2024 om 23:35 Super, als altijd
28 jan 2024 om 19:08 Pizza was koud en verre van een echte Italiaanse pizza. Smaak was prima. In de durum zat wat vlees met pezen. Prijs is wat aan de hoge kant voor deze kwaliteit.
27 jan 2024 om 23:35 Vieze kip doner gelijk buikpijn gekregen
20 jan 2024 om 14:25 Keurig op tijd
20 jan 2024 om 1:24 Nette bezorger, mooi op tijd en weer erg lekker gesmikkeld
15 jan 2024 om 9:57 snel , lekker en ruim voldoende
14 jan 2024 om 17:12 Keurig op tijd bezorgd en uitstekend eten.
12 jan 2024 om 23:16 weer geweldig mooi op tijd en zoals altijd lekkerrrrrrrrr
11 jan 2024 om 19:48 Het was super lekker weeeeeeer en vandaag niet lang voor het bij ons werd geleverd